Община Асеновград въвежда  еднопосочно движение на ул. Скалата в участъка

...
Община Асеновград въвежда  еднопосочно движение на ул. Скалата в участъка
Коментари Харесай

Промяна на движението на две улици в Асеновград

Община Асеновград въвежда  еднопосочно придвижване на ул. " Скалата " в сектора от ул. " Богомилска " до ул. " Асенова Крепост ". Забранява се влизането на коли от ул. " Асенова Крепост " към ул. " Богомилска ".
 
Към сегашния миг на ул. " Скалата " и ул. " Богомилска " се прави главен ремонт и след приключването му, ще се обезпечи достъп на родителите на учащи и живущи в квартала през кръстовището до EVN по ул. " Богомилска ", която остава двупосочна, през ул. " Скалата " по посока ул. " Асенова цитадела " до кръстовището на ул. " Цар Иван Асен II " наоколо до стоманения мост.
 
Във връзка с подадена молба от поданици и живущи в квартала под стадион " Шипка " е създадено планово предложение за смяна на преимуществото на кръстовището на ул. " Велико Търново " с ул. " Гоце Делчев ". Предимството се трансферира на ул. Велико Търново ", а ул. " Гоце Делчев " ще бъде със знак СТОП.
 
 Промяна на придвижването на две улици в Асеновград Промяна на придвижването на две улици в Асеновград Източник: Община Асеновград
Целта е да се понижи скоростта по ул. Гоце Делчев "   и надлежно да се даде преимущество на влизащите в квартала от бул. " България " по ул. " Велико Търново ". Промяната ще се вкара от 11.10.2022 год. (вторник).
 
Община Асеновград поучава водачите, минавайки по тези сектори, да карат деликатно и съблюдават златното предписание - да търсят знаците преди и след кръстовището.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР